• Al-Hikma Skolen

- Uddannelse er vejen frem

ALLAA AL-NAQACH den 10-12-2018
    7 elever fra Al-Hikma har kvalificeret sig til landsmesterskaberne i 'DM i fagene'

I år, har vi for første gang deltaget i 'DM i fagene', som er en landsdækkende konkurrence for landets 7., 8. og 9. klasser. Det er bl.a. Undervisningsministeriet, Dansk Erhverv, Dansk Industri samt en række andre organisationer, der står bag konkurrencen.

I år har omkring 9300 elever deltaget i konkurrencen, og der er omkring 275 elever, der er kommet videre til de individuelle mesterskaber. Af de 275 elever er 7 børn fra Al-Hikma Skolen, og det er altså rigtig flot.
    Vi er stolte af de elever, der er kommet videre, siger stort tillykke og ønsker dem held og lykke til finalerne, der finder sted i Aalborg den 23. og 24. januar. 2019.

Hvis man er interesseret, kan man læse mere om konkurrencen her:

yesyesheartheart

Udvalgt video